Доналд Тръмп отново се изправи пред съда в Ню Йорк.

...
Доналд Тръмп отново се изправи пред съда в Ню Йорк.
Коментари Харесай

Тръмп се яви на дело за финансови измами. Може да загуби Тръмп тауър

Доналд Тръмп още веднъж се изправи пред съда в Ню Йорк. Този път по гражданско дело за шикалкавене в бизнес практиките му. Според него това е политически стимулирана " машинация "

Традиционно той назова обвиняванията против себе си " лов на вещици " и опит да бъде попречено да се върне в Белия дом.

" Това е продължение на най-големия лов на вещици за всички времена ", сподели той на път към съда в Ню Йорк, където се яви непринудено.

" Това е машинация. Това е машинация ", повтори републиканецът и съобщи, че искът е политически стимулиран опит да се осуети завръщането му в Белия дом.

В обвинителния акт, импортиран от основния прокурор на Ню Йорк Летиша Джеймс, се показва, че Тръмп и компанията му са заблуждавали банки, застрахователи и други лица, като най-често са вписвали погрешна информация за благосъстоянието му във финансовите доклади.

Съдията, който преглежда делото към този момент постанови, че Тръмп е направил машинация в бизнес връзките си, само че следва да се произнесе по още шест желае по делото.

Прокурорът упорства Тръмп да изплати неустойки в размер на 250 милиона $, както и да му се наложи възбрана да прави бизнес в Ню Йорк.

Ако решението на съдията от предходната седмица бъде доказано след обжалването, Тръмп ще бъде заставен да се откаже от парцели в Ню Йорк, в това число офис постройката " Тръмп Тауър " на Уолстрийт, стадиони за голф и имение в предградията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР