Доналд Тръмп обяви победа срещу опонента си демократи Джо Байдън,

...
Доналд Тръмп обяви победа срещу опонента си демократи Джо Байдън,
Коментари Харесай

Тръпм обяви победа и се закани да сезира Върховния съд за изборни измами

Доналд Тръмп разгласи победа против съперника си демократи Джо Байдън, макар неокончателните резултати от няколко оспорвани щата, които може да решат изхода от американските президентски избори, съобщи Ройтерс. Според интерактивна карта на в. " Гардиън ", която проследява в действително време кой от двамата претенденти печели в обособените щати, Тръпм води с огромна преднина в 23 щата. Можете да следит

" Ще спечелим. Доколкото ми е известно, към този момент сме спечелили ", съобщи Тръмп в изказване пред свои симпатизанти. Но изборните резултати от щати като Пенсилвания, Уисконсин, Мичиган и Джорджия към момента са неразбираеми. Прогнозните резултати на огромните малките екрани и на " Едисън рисърч " демонстрират, че Тръмп към момента не е достигнал нужните за преизбиране 270 гласа на членове на Избирателната гилдия.

В следващ туит Тръмп упрекна съперниците си, че се пробват да " откраднат изборите ". " Ние водим с ГОЛЯМА преднина, само че те се пробват да ОТКРАДНАТ Изборите. Никога няма да им позволим да го създадат. Не може да се подават гласове след затварянето на изборните Секции! ", написа президентът в " Туитър ".

" Ще направя изказване тази нощ. Голяма ПОБЕДА ", съобщи той във втори туит. Социалната мрежа означи незабавно като евентуално заблуждаващ туитът на Тръмп за " открадване " на изборите.

В изказване пред гласоподаватели актуалният американски президент се закани да сезира Върховния съд поради осъществени изборни измами. Той не показа доказателства в поддръжка на изказванията си. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР