Доналд Тръмп облизваше устните си като боец ​​и примижаваше като

...
Доналд Тръмп облизваше устните си като боец ​​и примижаваше като
Коментари Харесай

„Жалък“ Доналд Тръмп облизва устни, докато рисува апокалиптичен и дистопичен образ на САЩ с мрачна реч

Доналд Тръмп облизваше устните си като войник ​​и примижаваше като Клинт Истууд, до момента в който рисуваше „ апокалиптичен “ облик на „ дистопично бъдеще " за Съединени американски щати по време на неговата мрачна и недомислена тирада на конференцията на CPAC, сподели специалист по езика на тялото.

Бившият президент на Съединени американски щати, който се кандидатира за втори мандат, сподели по време на речта си в събота, че победа на Байдън ще докара до загуба на страната в Третата международна война, до момента в който е изправена пред колапса на здравното обществено обезпечаване, опазването на здравето, и публичното обучение. По време на речта си изглеждаше, че Тръмп „ употребява личните си думи “, сподели специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс пред TheMirror.com.

В някакъв миг претендентът за президент „ присви очи като Клинт Истууд, с цел да намекне за персонален подвиг “, както той съобщи: „ Единственото нещо, което стои сред теб и заличаването, съм аз “, което госпожа Джеймс сподели, че „ звучи по-скоро като лента от филм на Брус Уилис, в сравнение с като политическ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР