Доналд Тръмп обича да прави изненадващи и на моменти озадачаващи

...
Доналд Тръмп обича да прави изненадващи и на моменти озадачаващи
Коментари Харесай

Какво е искал Доналд Тръмп от принцеса Даяна

Доналд Тръмп обича да прави изненадващи и на моменти озадачаващи изявления. Той несъмнено не е от хората, които броят до 10 преди да кажат това, което им е на разум. Така е било преди, по този начин е и в този момент.

За да го потвърдим, връщаме лентата обратно до 1997г., няколко месеца след злополуката, която лиши живота на принцеса Даяна. Тогава Доналд Тръмп, в качеството си на милионер и предприемач, гостува на радиоводещия Харолд Стърн.

От дума на дума двамата стигат до тематиката за гибелта на Лейди Ди. И тогава се оказва, че двамата с Тръмп надалеч не са двама непознати. Типично в собствен жанр, той декларира, че е могъл да " забие " Даяна, в случай че същински го е желал.
 Снимка 403801

Според Тръмп, Даяна е била доста красива, като същински супермодел. Е, не от самото начало, само че в по-голяма част от него. И той е оценил тази нейна хубост, изпращайки й големи букети и предложения да се поразходят с неговия автомобил.

Единственото нещо, за което американския президент съжалява в любовен проект пък е, че не е имал опция да флиртува със Спенсър, тъй като тя е предпочела своя обичан Доди Ал Файед. И, съгласно него, това е била огромната й неточност. Защото в случай че бе избрала него, вместо Доди, през днешния ден можеше да е още жива.

Тръмп изяснява, че доста добре познава тунела в Париж, в която е станала злополуката и знае, че в него не може да караш с повече от 50 км/час. Така той трансферира виновността за случилото се на Доди, написа Metro.
 Лейди Кити Спенсър - племенницата на принцеса Даяна и какво би трябвало да знаем за нея
Непослушната племенница на принцеса Даяна

Скандални връзки и още нещо

Тези мемоари от преди 20 години излизат още веднъж на бял свят малко преди визитата на Доналд и Мелания Тръмп в Лондон. По време на нея американският президент ще се срещне със синовете на Даяна Уилям и Хари . Вероятно тази среща ще бъде малко по-неудобна поради казаните преди доста време думи по адрес на починалата лейди Ди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР