Доналд Тръмп не губи никакво време и вече предизвика основния

...
Доналд Тръмп не губи никакво време и вече предизвика основния
Коментари Харесай

Тръмп предизвиква Байдън на дебат навсякъде и по всяко време

Доналд Тръмп не губи никакво време и към този момент провокира главния си противник Джо Байдън на избирателен ефирен спор, откакто и двамата дефинитивно станаха любимците на двете огромни партии в Съединени американски щати за президентски номинации.

Републиканецът съобщи, че би взел участие в телевизионна полемика с президента " когато и да е, на всички места и на всяко място ". От екипа на Байдън обаче не бяха чак толкоз разчувствани от концепцията и обявиха, че Тръмп е " жаден за внимание и се бори да разшири известността си ". Към момента не са планувани никакви диспути сред двамата претенденти преди изборите през ноември.

Предизвикателството, отправено от Тръмп, пристигна часове, откакто последната му съперничка от Републиканската партия Ники Хейли се отхвърли от конкуренцията за Белия дом. В формалното си изказване тя уточни, че не съжалява за присъединяване си и поздрави Тръмп, само че го предизвести, че няма да даде поддръжката си за него, а той самичък ще би трябвало да се пребори за гласовете, които към този момент са отишли за нея.

" За положителното на страната ни е значимо Джо Байдън и аз да обсъждаме въпроси, които са толкоз жизненоважни за Америка и американския народ ", написа Тръмп в своята лична обществена мрежа Truth Social часове след отдръпването на Хейли.

77-годишният републиканец нееднократно е обиждал 81-годишния Байдън, че е прекомерно остарял и забравящ, с цел да дебатира с него.

Самият Тръмп отхвърли да взе участие в дебатите на първите избори сред републиканците. Но наподобява в този момент няма срещу да взе участие в такива с сегашния президент на Съединени американски щати. Байдън към момента не е споделил публично дали ще одобри поканата.

В свое изказване представителят на акцията на Байдън Майкъл Тайлър отхвърли да отговори и допусна, че това е въпрос на по-късна дата.

" Знам, че Доналд Тръмп е жаден за внимание и се бори да разшири известността си оттатък своята база MAGA (Make America Great Again - акцията на Тръмп в предизборната акция - б.ред.). Това е диалог, който ще проведем в подобаващия миг ", сподели Тайлър.

" Но в случай че той толкоз обезверено желае да види президента Байдън в праймтайма, не е нужно да чака! Той може да се причисли към десетките милиони американци, които ще се настроят да гледат речта му за " Състоянието на съюза " на следващия ден вечер. Може даже да научи нещо за това по какъв начин да сплотява хората и фактически да реализира резултати за американския народ ", добави той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР