Доналд Тръмп намекна, че е готов да се кандидатира отново

...
Доналд Тръмп намекна, че е готов да се кандидатира отново
Коментари Харесай

Тръмп готов да се пробва за президент на вота през 2024 г.

Доналд Тръмп загатна, че е подготвен да се кандидатира още веднъж за президент на Съединени американски щати по време на изборите през 2024 година, оповестиха западни издания.

“Може да го създадем отново”, съобщи някогашният американски водач за опцията да се опитва още веднъж да влезе в Белия дом. Все отново той не разгласи публично кандидатурата си. Тръмп приказва към 2 часа по време на Конференцията за консервативно политическо деяние (CPAC) в Тексас. В речта си милиардерът осъди включването на транссексуални спортисти в женските спортни тимове и повтори апелите си дилърите на опиати да получават смъртно наказване,а бездомните хора да бъдат преместени в палаткови градчета.

Тръмп разгласи, че Съединени американски щати се унищожават повече от вътрешната страна, в сравнение с от външни въздействия.

“Америка е на ръба на бездната и нашето придвижване е единствената мощ на земята, която може да я избави. Това, което вършим през идващите няколко месеца и идващите няколко години, ще дефинира дали американската цивилизация ще рухне и ще се провали, или дали тя ще победи и ще процъфтява, както в никакъв случай до момента. Не е време за самодоволство”, съобщи някогашният президент.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР