Доналд Тръмп може да бъде принуден да натрупа стотици милиони

...
Доналд Тръмп може да бъде принуден да натрупа стотици милиони
Коментари Харесай

Тръмп може да бъде принуден да плати стотици милиони по две граждански дела в Ню Йорк, „огромен удар“ по портфейла на бившия президент

Доналд Тръмп може да бъде заставен да натрупа стотици милиони долари – нанасяйки „ голям удар “ към портфейла си – даже в случай че апелира присъдата си за клюка в Ню Йорк и идната такава в процеса против гражданската му машинация, споделиха специалисти.

Бившият президент ще бъде на куката за 370 милиона $, когато арбитър от Манхатън издаде присъда този месец по делото за машинация, заведено от основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс по отношение на бизнес покупко-продажбите на организацията Тръмп.

Той беше наказан от федерално жури в Манхатън предишния месец да заплати на обвинения в полово принуждение Е. Джийн Карол 83 милиона $ за клюка.

Но даже в случай че Тръмп, на 77 години, се бори с присъдите и апелира, той въпреки всичко ще би трябвало да покрие евентуални общо 453 милиона $ като „ обвързване “ или поръчителство в двата случая, съгласно правни специалисти.

„ Ако имаме вяра на изказванията на Тръмп за неговото благосъстояние, публикуването на ангажимент от подобен мащаб (плюс лихва), до момента в който обжалван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР