Доналд Тръмп-младши се връща в скамейката в четвъртък, за да

...
Доналд Тръмп-младши се връща в скамейката в четвъртък, за да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп-младши се завръща, за да даде показания за втория ден в процеса за измама в Ню Йорк

Доналд Тръмп-младши се връща в скамейката в четвъртък, с цел да продължи да свидетелства в процеса за гражданска машинация на Тръмп в Ню Йорк, един ден откакто отбрани държанието си, до момента в който твърдеше, че не знае доста за измамата, за която съдията към този момент ги откри виновни.

Тръмп младши е първият от четиримата Тръмп, които ще свидетелстват под клетва в гражданския развой, в който са в спор с основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс. Очаква се Ерик Тръмп да стартира да дава показания по-късно в четвъртък. Доналд Тръмп ще даде показания в понеделник, а Иванка Тръмп би трябвало да се яви два дни по-късно.

Съдията по делото към този момент откри Тръмп и тяхната компания виновни за машинация, определяйки, че те са надули благосъстоянието на Тръмп с милиарди $ и доста парцели със стотици милиони, с цел да сключат преференциални покупко-продажби с банки и застрахователи. Офисът на Джеймс споделя, че семейство Тръмп са спечелили минимум 250 милиона $ посредством схемата.

заявления за финансово положение — документи, съгласно които основният прокурор твърди и съдията се е съгласил, са били основни за лъжливо завишаване на цената на парцелите на компанията и размера на благосъстоянието на Доналд Тръмп.

Обвиняемите имат всички отхвърли да е направил непозволени дейности по случая и всички Тръмп упрекнаха Джеймс – определен представител на Демократическата партия – че ги е преследвал за политическа полза.

Делото против семейство Тръмп и тяхната компания изисква 250 милиона $ и наказания, предопределени да лимитират способността им да вършат бизнес в Ню Йорк, в това число възбрана за непрекъснато на Доналд Тръмп, Доналд Тръмп младши и Ерик Тръмп да служат като чиновник или шеф във всеки бизнес в щата.

Касандра Готие способства за докладване.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР