Доналд Тръмп младши се нахвърли на Обединеното кралство заради липсата

...
Доналд Тръмп младши се нахвърли на Обединеното кралство заради липсата
Коментари Харесай

Тръмп младши се нахвърли на Великобритания заради липсата на напредък по Брекзит

Доналд Тръмп младши се нахвърли на Обединеното кралство поради неналичието на прогрес по Брекзит , което допуска, че страната е станала жертва на Deep State сили , които работят, за да " подкопаят волята на народа ", оповестява " Бизнес инсайдър ".

(б.р. Deep State - " дълбока страна " се препокрива с понятията " държавно управление в сянка ", " страна в страната ", " империя в империята ", " скрито държавно управление ", " дълбока власт "... което значи, че в дадена страна работи политическо управление, което е друго от публично избраното).

" Дейли телеграф " цитира Тръмп младши: " Тереза ​​Мей трябваше да вземе съвета на татко ми за Брекзит ".

Британският министър председател се бори да подписа съглашението си с Европейски Съюз през английския парламент и се пробва да отсрочи напускането на страната с към три месеца. Първоначално Англия трябваше да напусне Европейски Съюз на 29 март 2019 година
 Англия публично изиска отсрочване на Брекзит до 30 юни
Англия публично изиска отсрочване на Брекзит до 30 юни

Мей разгласи, че е изпратила писмо на ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск

Американският президент съобщи предходната седмица, че е " сюрпризиран какъв брой зле " са договарянията за Брекзит , и сподели, че това е по този начин, тъй като Мей подценява неговите " хрумвания за това по какъв начин да договаря ".

Тръмп не посочи какви препоръки е дал, само че в изявление за " Телеграф " предходната година някогашният му пълководец Стив Банън изясни, че Тръмп е споделил на Мей да бъде " брутална " и " твърда " с Европейски Съюз .

Тръмп младши повтаря забележките на татко си , добавяйки, че " времето е съвсем изчерпано и съвсем всичко е изгубено - тъкмо както се надяваха европейските елити ". Той не прецизира, кои са тези " европейски елити ".

" Изглежда, че демокрацията в Обединеното кралство е съвсем мъртва ", добави той, базирайки се на изказванието си, че английското държавно управление не съумява да почете гласуването от 2016 година и да напусне Европейски Съюз .
 Тръмп не поддържа втори референдум за Брекзит
Тръмп не поддържа втори референдум за Брекзит

Изненадан съм какъв брой неприятно се развиха нещата от позиция на договарянията

Тръмп младши също свързва договарянията за Брекзит с рецензиите към татко му в Съединени американски щати . Той изяснява за " Телеграф ":

" Тук, в Съединените щати, сме виждали сходни старания за унищожаване на законните изборни резултати. Когато татко ми победи статуквото във Вашингтон с исторически избори през 2016 година, единствено няколко месеца след гласуването за Брекзит, неправилно предположихме, че ще има спокойно и почтително предаване на властта от демократите към републиканците, тъкмо както постоянно е имало в тази страна.

Вместо това, демократите и чиновници на Deep State в нашата правосъдна система са сключили секрети съглашения, с цел да подкопаят волята на американския народ. "

Не е ясно кои са " сътрудниците на Deep State ", за които приказва Тръмп младши .

Според известията някои от най-хубавите съветници на Тръмп са обсъждали потреблението на 25-та корекция от Конституцията на Съединени американски щати, за да го отстранят от служба .
 Комисия събира доказателства за импийчмънт на Тръмп
Комисия събира доказателства за импийчмънт на Тръмп

Комисията по правораздаване ще търси документи от повече от 60 души и организации

Това проправя пътя за премахване на президента от служба, в случай че той не е в положение да " извърши пълномощията и отговорностите на неговата работа ". В подобен случай вицепрезидентът става президент.

Тръмп е разследван от май 2017 година от специфичният прокурор Робърт Мълър за връзките на акцията на Тръмп с Русия.

" В прочут смисъл може да се каже, че вотът за Брекзит и за татко ми са едно и също ", изяснява Тръмп младши.

" Хората и в Обединеното кралство, и в Съединени американски щати гласоподаваха за премахване на статуквото в името на самостоятелната независимост и самостоятелност , единствено с цел да видят същото това статукво, което заглушава гласовете им и пробва да преобърне мандата им ", добавя той.
 Тръмп предизвести, че проектът на Мей за Брекзит вреди на връзките със Съединени американски щати
Тръмп предизвести, че проектът на Мей за Брекзит вреди на връзките със Съединени американски щати

Застрашено е комерсиалното съглашение САЩ-Великобритания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР