Доналд Тръмп-младши не казал на баща си за срещата с

...
Доналд Тръмп-младши не казал на баща си за срещата с
Коментари Харесай

Тръмп не знаел за срещата на сина му с руска адвокатка

Доналд Тръмп-младши не споделил на татко си за срещата с съветска адвокатка. Синът на американския президент разкри това в изявление за Fox News.

Срещата не беше нищо значимо, само че трябваше да постъпя по друг метод, съобщи Тръмп-младши, който се е видял с адвокатката в „ Тръмп Тауър “ по време на президентската акция.

Появи се информация, че срещата е била проведена от медиатор. Синът на бъдещия президент е бил осведомен, че може да получили компромати против кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.

След като се разчу за срещата, Доналд Тръмп-младши и съветската адвокатка Наталия Веселнитская оповестиха, че дневният ред на срещата е бил напълно друг. Клинтън не е била обсъждана. Юристката акцентира, че няма компромати против нея.

По време на президентската акция в Щатите републиканският претендент бе упрекнат за връзки с Русия. Американските служби считат, че Русия се е намесила, нанасяйки съществено вреди в лагера на демократите.

Доналд Тръмп и Кремъл изрично отхвърлят да са играли в един тим. Тръмп съобщи, че с тези обвинявания демократите желаят да оправдаят загубата си на президентските избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР