Доналд Тръмп-младши е с положителна проба за коронавирус. Това потвърдиха

...
Доналд Тръмп-младши е с положителна проба за коронавирус. Това потвърдиха
Коментари Харесай

Как реагира Доналд Тръмп на диагнозата на сина си

Доналд Тръмп-младши е с позитивна проба за ковид. Това потвърдиха от формалната му пресслужба. " Дон даде позитивен резултат при започване на седмицата и е в карантина на вилата си. До момента той не е посочил никакви признаци, " се споделя в известието до медиите.

Confirming, a spokesman for Donald Trump Jr. says he’s positive. “Don tested positive at the start of the week and has been quarantining out at his cabin since the result. He’s been completely asymptomatic so far and is following ” medical guidelines.
— Kaitlan Collins (@kaitlancollins)
42-годишният наследник на сегашния президент на Съединени американски щати се разболя седмици, откакто Доналд Тръмп, Мелания и синът им Барън също минаха през Covid-19. Покрай тях се оказаха заболели и десетки чиновници на Белия дом.

Учудваща се оказа реакцията на Тръмп-старши на новината. При състояние, че пуска по няколко туита дневно, той по никакъв метод не разяснява новината за диагнозата на сина си. От оповестяването на новината той три пъти разгласява в Twitter на една-единствена тематика - че загубата му в президентските избори е машинация.
 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и позитивните им проби за COVID-19
Доналд и Мелания Тръмп с ковид

Какво знаем за положението на президента
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР