Доналд Тръмп, който си навлече критики като президент на САЩ

...
Доналд Тръмп, който си навлече критики като президент на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп за смъртта на Навални: Това ме накара да осъзная какво се случва в нашата страна

Доналд Тръмп, който си навлече рецензии като президент на Съединени американски щати поради похвалите си към съветския президент Владимир Путин, направи първия си обществен коментар за гибелта на съветския опозиционен водач Алексей Навални с пост в обществените мрежи.

 

" Внезапната гибел на Алексей Навални ме накара да осъзная от ден на ден и повече какво се случва в нашата страна ", написа Тръмп в обява в обществената мрежа Truth Social, като свързва гибелта на Навални с политическите си проблеми.

 

" Това е постепенно, устойчиво развиване, с КРЕПОСТНИ, коренно леви политици, прокурори и съдии, които ни водят по пътя към разрухата. Отворените граници, фалшифицираните избори и извънредно несправедливите решения в правосъдната зала унищожават АМЕРИКА. НИЕ съдебномедицинска експертиза НАЦИЯ В УПАДЪК, ПРОВАЛЕНА НАЦИЯ! MAGA2024 (Make America Great Again) "

 

В петък президентът на Съединени американски щати Джо Байдън непосредствено упрекна съветският президент Владимир Путин за гибелта на Алексей Навални, както и главната съперничка на Тръмп от Републиканската партия Ники Хейли. " Путин е виновен за гибелта на Навални ", съобщи Байдън.

 

Високопоставени членове на Конгреса от двете партии също осъдиха Путин поради гибелта на Навални, най-известния съветски опозиционен водач, откогато бе обявено за нея в петък. Но Тръмп, водещият кандидат за републиканската номинация, който ще се изправи против Байдън на изборите през ноември, резервира безмълвие до момента.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР