Доналд Тръмп, който си навлече критики като президент на САЩ

...
Доналд Тръмп, който си навлече критики като президент на САЩ
Коментари Харесай

Смъртта на Навални показала на Тръмп упадъка на САЩ

Доналд Тръмп, който си навлече рецензии като президент на Съединени американски щати поради възхвалата си на съветския водач Владимир Путин, направи първи обществен коментар по отношение на  Алексей Навални , оповестява " Ройтерс ".

Това се случи в загадъчна обява в обществените медии, в която той не упреква непосредствено никого.

" Внезапната гибел на Алексей Навални ме кара да съзнавам от ден на ден и повече какво се случва в нашата страна ", написа Тръмп в обявата, която наподобява, че свързва гибелта на опозиционера с политическите проблеми на самия Тръмп.

" Това е мудна, постоянна градация, с ИЗКРИВЕНИ, радикални леви политици, прокурори и съдии, които ни водят към заличаване. Отворените граници, манипулираните избори и извънредно несправедливите решения в правосъдната зала РАЗРУШАВАТ АМЕРИКА. НИЕ съдебномедицинска експертиза НАЦИЯ В УПАДЪК, ПРОВАЛЯЩА НАЦИЯ! MAGA2024 ", показва той.
 Ники Хейли осъди мълчанието на Тръмп за Навални
Ники Хейли осъди мълчанието на Тръмп за Навални

Или поддържа Тръмп, или не го смята за огромно събитие, отсече противникът на Тръмп за Белия дом

В петък президентът за гибелта на Навални в наказателна колония на север от Арктическия кръг. Същото направи и главният републикански противник на Тръмп -. " Путин е виновен за гибелта на Навални ", безапелационен бе Байдън.

Бивши президенти и високопоставени членове на Конгреса от двете партии също укориха Путин за гибелта на най-известният опозиционен водач в Русия. Тръмп обаче, който е любимец за номинацията на републиканците, с цел да се изправи против Байдън на изборите през ноември, резервира безмълвие до през днешния ден.

По време на мандата си в Белия дом в интервала 2017-2021 година Тръмп изрази удивление от Путин.

Миналата седмица той загатна, че от евентуална съветска инвазия съдружниците си от НАТО, които не отделят задоволително за защита.
 Джо Байдън: Помнете, Путин е виновен за гибелта на Навални
Джо Байдън: Помнете, Путин е виновен за гибелта на Навални

Десетки политици от целия свят разясняват гибелта на съветския опозиционен лидер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР