Доналд Тръмп, който многократно през последното десетилетие парадираше, че е

...
Доналд Тръмп, който многократно през последното десетилетие парадираше, че е
Коментари Харесай

Милиардерът Тръмп обяви, че е невъзможно да внесе пълна гаранция за плащането на 464 мил. долара глоби по дело за финансови измами

Доналд Тръмп, който неведнъж през последното десетилетие парадираше, че е милиардер и обвиняваше " подправените медии ", че подценяват благосъстоянието му, призна, че не може да откри гаранция за изплащането на 464 млн. $ санкции по делото за финансови измами, обвързвано с империята му за недвижими парцели, след неоправдателната присъда през февруари, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

В правосъден документ от 5000 страници, оповестен през вчерашния ден от Апелативния отдел на Върховния съд на щата Ню Йорк в Манхатън, отбраната на някогашния американски президент твърди, че внасянето на гаранция за такава сума е " на практика невероятно ".

" Размерът на правосъдното решение, в това число лихвите, надвишава 464 млн. $ (бел. на Агенция Франс Прес: 355 млн. $ плюс 100 млн. $ лихви за Доналд Тръмп и плюс 8 млн. $ лихви за синовете му Доналд-младши и Ерик) и доста малко застрахователни компании ще прегледат гаранция, близка до тази сума ", споделят юристите, които настояват, че са се обърнали към към 30 застрахователни компании.

Това значи, че при неналичието на цялостна гаранция за санкцията, жалбата, подадена от Доналд Тръмп през февруари пред различен съд, няма да има отлагателно деяние: затова предприемачът и претендент за президент ще би трябвало да заплати цялата сума до 25 март или рискува част от имуществото му да бъде иззето от съда.

На 28 февруари апелативното поделение на Върховния съд на Ню Йорк отхвърли предлагането за гаранция в размер на 100 млн. $.

Бившият президент и двамата му пълнолетни синове апелират също възбраната да вършат бизнес в щата Ню Йорк надлежно за три и две години, показва Агенция Франс Прес.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР