Доналд Тръмп каза във вторник, че липсата на лоялност на

...
Доналд Тръмп каза във вторник, че липсата на лоялност на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп прави поражението на републиканците на специалните избори Всичко за него

Доналд Тръмп сподели във вторник, че неналичието на преданост на републиканския претендент Мази Мелеса Пилип й е коствала изключителните избори за заменяне на изключения конгресмен Джордж Сантос.

Демократът Том Суозид победи Пилип – резултат, който някогашният президент съобщи, че не би се случил, в случай че тя се врече във честност към неговия MAGA-ness.

„ Току-що гледах тази доста глупава жена, Mazi Melesa Pilip, да тича в съревнование, в което тя не ме поддържа и се опита да „ разкрачи оградата “, когато тя елементарно би СПЕЧЕЛИЛА, в случай че разбираше нещо от СЪВРЕМЕННАТА политика в Америка “, написа Тръмп в Truth Social.

След това той мина към писане на изказването си с основни букви (за да знаете, че е сериозен): „ MAGA, която е по-голямата част от Републиканската партия, остана у дома – и постоянно ще го прави, в случай че не бъде третирана с уважението, което заслужава. Останах отвън конкуренцията, „ Искам да бъда обичан! “ Дайте ни същински претендент в региона за ноември. Суози, познавам го добре, може л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР