Доналд Тръмп каза в събота, че ако не спечели президентските

...
Доналд Тръмп каза в събота, че ако не спечели президентските
Коментари Харесай

Тръмп прогнозира края на демокрацията в САЩ, ако загуби изборите през 2024 г.

Доналд Тръмп сподели в събота, че в случай че не завоюва президентските избори през ноември, това ще значи евентуален завършек на американската народна власт.

Републиканецът претендент за президент, говорейки пред поддръжници в Охайо, направи това изказване, откакто повтори неоснователното си изказване, че провалянето му на изборите през 2020 година от президента на Демократическата партия Джо Байдън е резултат от изборна машинация.

По време на тирада навън, която беше провокирана от мощни ветрове и пъстър с някакъв скверен език, господин Тръмп предвижда, че в случай че не завоюва общите избори на 5 ноември, ще пристигна краят на американската народна власт.

„ Ако не спечелим тези избори, аз не „ Не мисля, че ще имате нови избори в тази страна “, сподели господин Тръмп. седмица завоюва задоволително делегати, с цел да завоюва математически републиканската номинация.

Реваншът на общите избори с господин Байдън евентуално ще бъде извънредно близо. Проучване на Reuters/Ipsos предходната седмица откри, че двамата к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР