Доналд Тръмп каза на поддръжниците си, че може да живее

...
Доналд Тръмп каза на поддръжниците си, че може да живее
Коментари Харесай

77-годишният Доналд Тръмп казва на поддръжниците си, че може да живее до 200 години, ако не яде нездравословна храна

Доналд Тръмп сподели на поддръжниците си, че може да живее епохи, единствено в случай че се храни по-здравословно по време на протест в Ню Хемпшир.

Бившият президент на Съединени американски щати направи това изказване в сряда в Портсмут, до момента в който се приготвяше за първичните избори в щата след пет дни. 77-годишният е най-възрастният претендент в надпреварата за републиканска номинация.

Той сподели: „ Чувствам се като че ли съм на към 35 години “, преди да добави, че „ когнитивно съм по-добре в този момент, в сравнение с бях преди 20 години “, като част от опита му да стане единствено вторият променчив президент на Съединени американски щати след Гроувър Кливланд. След това Тръмп си напомни какво в миналото му е споделил някогашен бивш доктор на Белия дом за неговата смъртност.

Той сподели, че Рони Джаксън, в този момент конгресмен от Тексас, го е посъветвал, в случай че „ не е ял толкоз доста нездравословна храна “, тогава той „ щеше да е към 200 години “. Новината идва след отчети, които допускат, че брачната половинка му Мелания стои зад скорошното му явно възстановяване на здравет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР