Доналд Тръмп изнесе болна критика на речта на Джо Байдън

...
Доналд Тръмп изнесе болна критика на речта на Джо Байдън
Коментари Харесай

Болните „усмирителни“ коментари на Доналд Тръмп, докато Джо Байдън произнася реч за състоянието на Съюза

Доналд Тръмп изнесе болна рецензия на речта на Джо Байдън за положението на Съюза, като твърди, че речта на президента е била сполучлива, тъй като те " не трябваше да го експортирам в усмирителна риза ".

Президентът Байдън стартира речта, като се обърна към „ моя предходник ", без въобще да загатва Тръмп по име - общо 13 пъти - и увеличи звук неведнъж, до момента в който той се опита да потуши терзанията на гласоподавателите по отношение на възрастта и работата си. Той отхвърли да произнесе името на Доналд Тръмп, като сподели, че „ моят предходник и някои от вас тук се пробват да погребат истината за януари. 6. ”

81-годишният, най-възрастният президент на страната, дразнеше републиканците по отношение на политиките им във връзка с имиграцията и налозите и се подиграваше с сътрудниците си демократи, защото изглеждаше, че се любува на борбата. Доналд Тръмп обаче не беше толкоз впечатлен и отвърна на речта и съобщи, че „ не е приключил доста добра работа “, както и нападна външния тип на съперника си в негов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР