Доналд Тръмп изглежда се насочи към победа в Айова, но

...
Доналд Тръмп изглежда се насочи към победа в Айова, но
Коментари Харесай

Тръмп е на път да спечели в Айова – но може ли да нанесе нокаутиращ удар?

Доналд Тръмп наподобява се насочи към победа в Айова, само че размерът на успеха има значение, в случай че някогашният президент на Съединени американски щати желае да нанесе нокаутиращ удар до основни противници, които се насочват към състезания за номиниране на Републиканската партия в други щати.

Остават три дни до първото съревнование на партията в Айова, изследванията на публичното мнение демонстрират, че някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли съкратява разликата с господин Тръмп в Ню Хемпшир, който организира първичните си избори на 23 януари. Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис се подхлъзна в социологическите изследвания в Ню Хемпшир, само че залага на пробив в Айова, с цел да съживи акцията си.

Г-н Тръмп се насочва към събранията в Айова в понеделник с несъразмерни упования. Политическият уеб страница FiveThirtyEight, който събира междинна стойност от изследвания на публичното мнение, дефинира поддръжката на господин Тръмп в Айова на 52 %, с повече от 30 процентни пункта над госпожа Хейли или господин ДеСантис.

Съветниците на акцията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР