Доналд Тръмп искаше да създаде грубо присъствие“, тъй като предупреди

...
Доналд Тръмп искаше да създаде грубо присъствие“, тъй като предупреди
Коментари Харесай

Доналд Тръмп искаше да създаде „алфа грубо присъствие“ по време на необмислена „кървава баня“ реч

Доналд Тръмп искаше да сътвори „ жестоко наличие “, защото предизвести за „ кървава баня “ в Съединени американски щати, в случай че той е “ t определен на идните президентски избори, сподели специалист по езика на тялото.

Бившият президент направи мненията по време на акцията за претендента за Сената Бърни Морено в Охайо в събота. Той похвали определения от него претендент в конкуренцията като „ първият първенец на Америка “ и „ политически новобранец, който е прекарал целия си живот в построяването на общности в Охайо “, като добави: „ Той ще бъде боец във Вашингтон. “

Но Тръмп също употребява сцената, с цел да нарисува апокалиптична картина на страната, в случай че Джо Байдън завоюва втори мандат. „ Ако не бъда определен, това ще бъде кървава баня за всички – това ще е най-малкото. Ще бъде кървава баня за страната “, предизвести той, до момента в който приказва за въздействието на офшоринга върху автомобилната промишленост на страната и проектите му за увеличение на митата върху създадените в чужбина коли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Дона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР