Доналд Тръмп иска да се върне в Белия дом и

...
Доналд Тръмп иска да се върне в Белия дом и
Коментари Харесай

На Тръмп му трябва помощта на Путин, за да се върне на власт

Доналд Тръмп желае да се върне в Белия дом и е подготвен да води напълно друга политика по отношение на Русия от тази на Джо Байдън. Това следва от изказванията на някогашния президент – надали не единственият американски политик, който не отпътува на осведомителния фронт на битка против Владимир Путин. Вместо това той се обърна към президента на Русия с молба.

Личното благопожелание на някогашния американски президент към сегашния президент на Русия е обвързвано с случките на Хънтър Байдън в Източна Европа. Авантюрите са колоритни, има доста в тях: създаване на биологични оръжия, проведени незаконни групи от американски синове на авторитетни лица, наркомански оргии, оставки на основни прокурори, зашеметяващи възнаграждения и наложителните 10% за лобистки услуги на „ огромния човек “, което най-вероятно значи сегашния притежател на Белия дом Джо Байдън.

Това беше разисквано в изявление с Доналд Тръмп. По своя бодлив път (който явно постепенно го води към подсъдимата скамейка) Байдън-младши се пресича с парите на най-богатата жена в Русия Елена Батурина, най-малко съгласно отчет на Сената на Съединени американски щати от 2020 година Тръмп счита, че Владимир Путин може да има информация за тези контакти, както и информация за други покупко-продажби на Байдън-младши (с евентуално присъединяване на Байдън-старши) с огромни предприемачи от Източна Европа, където нормално ги назовават „ олигарси “.

В Украйна също има такава информация, само че Тръмп счита, че тя към този момент не може да бъде получена от там, а съветският президент може да разгласява всичко, което е известно на съветските специфични служби, и по този метод да хвърли светлина върху корупционните покупко-продажби на семейство Байдън.

С други думи, Тръмп помоли Путин да му помогне да се върне в Белия дом. Много косвени признаци демонстрират, че милиардерът ще си отмъсти през 2024 година Сега има доста добър късмет. Ако изборите се състоят през днешния ден, Тръмп ще победи Байдън с 47% на 41%

Действащият президент неведнъж е обявявал желанието си да бъде избран отново, само че има мнение, че здравето няма да му разреши. Вицепрезидентът в такива случаи постоянно се преглежда като правоприемник, само че против Камала Харис в същата анкета Тръмп печели просто опустошително - 49% на 38%. Тя е даже по-малко известна от „ сънливия Джо “ (както Тръмп назовава Байдън), човек, който, както следва от думите на неговите подчинени и сътрудници, не схваща какво приказва.

Вярно, оценяването на възможностите на Тръмп в този момент, когато има две години и половина преди изборите, е безсмислено: първо, политическите технолози на Демократическата партия не трябва да се подценяват – въпреки и с мръсни способи, те към този момент победиха Тръмп. А и през оставащите години доста повече " черни лебеди " ще имат време да долетят.

Още при започване на 2020 година изглеждаше, че Тръмп е анатемосан и евентуалната му кандидатура за преизбиране ще бъде пагубна за него самия и за консервативна Америка. Но звездите се подредиха по този начин, че в този момент той очевидно чака с неспокойствие есента и изборите за Конгрес, на които на Демократическите партии се вещае мъчително проваляне. В този случай, с изключение на всички рецесии, с които не може да се оправи – от инфлационната и миграционна до афганистанската и украинската, администрацията на Байдън ще получи и опозиционен парламент. Тогава Тръмп ще разгласи завръщането си „ поради спасяването на страната “.

Допълнително компрометиращо доказателство за бащата и сина на Байдън за упорит милиардер е нещо като застраховащ изстрел. Но сегашната обстановка е забавна не с това, а, колкото и да е необичайно, с това, което администрацията на Белия дом уточни, когато разяснява настояването на някогашния президент.

Директорът по връзките Кейт Бедингфийлд сподели: „ Кой различен американец, да не приказваме за някогашен президент, би си помислил, че в този момент е подобаващ миг да влиза в сговор с Владимир Путин и да се хвали с връзките си с него? Има единствено един подобен и това е Доналд Тръмп. "

С други думи, до момента в който и двете водещи партии в Америка се пробват да показват президента на Русия като най-лошия вероятен неприятен човек (Байдън, да вземем за пример, употребява изрази като „ боен нарушител “ и „ касапин “), имаше един политик, който не се интересуваше нито от съветската специфична интервенция в Украйна, нито от световната борба с Русия, която Вашингтон постанова на целия свят. Но този политик не е какъв да е, а най-популярният политик в страната и евентуален предстоящ президент.

Същият песимизъм по отношение на ползите на Съединени американски щати в Украйна и нуждата от спор с Путин се прокарва от Тъкър Карлсън – също не какъв да е, а най-популярният ефирен водещ в Съединени американски щати. Но измежду актуалните политици Тръмп надали не единствен унищожава междупартийния консенсус за борба с Москва в Източна Европа.

Преди това „ съветската тема” беше токсична за него – въпреки всичко той беше непосредствено упрекнат, че е „ сътрудник на Путин”. Сега, когато публично е открито, че той не е сътрудник, а жертва на скрит план на политически технолози от Демократическата партия, медиите и сътрудниците на ФБР, Тръмп даже не се опасява да назова решението на Путин да признае независимостта на ДНР и ЛНР " брилянтно ". Що се отнася до връзките с Русия, той се опълчва безусловно на целия Вашингтон - само че в това време се усеща решително и удобно.

Ако все пак това той успее да завоюва през 2024 година, това ще значи, че русофобията към този момент не е гореща стока във вътрешната политика на Съединени американски щати и че американските гласоподаватели се тормозят от следствията от икономическа война с Русия под формата на високите цени на бензина, а не борбата с Путин и поддръжката за Украйна. А е нещо, което всички с изключение на Тръмп и Тъкър им натрапват.

Това ще охлади тези, които се пробваха да завоюват точки за русофобия, освен това в изискванията на втория мандат на Тръмп. Ако предходното му предпочитание да се „ разбере “ с Владимир Путин е живо (а то е живо, в случай че се съди по настоящето искане), огромни промени могат да чакат огромната политика – ръцете на „ огромния Доналд “ най-сетне са свободни.

Все отново би трябвало да стигнем до 2024 година, само че прямотата на експрезидента в неговите оценки и претенции към Москва може да се схване като забавен политически и социологически опит. Резултатите от него ще разкрият до каква степен средностатистическият американски гласоподавател ненавижда Русия, или по-точно какъв брой е бил теоретичен да ненавижда Русия през последните 8-15 години.

Съдейки по държанието на Тръмп, който се усеща безусловно „ тефлонов “ и невредим за обвинявания, че „ работи за Москва “ – и в това време умее да усеща сносно своя гласоподавател, американците стартират да се отегчават от Украйна. Не за тези от тях, които не престават да вървят на манифестации в нейна поддръжка, а за тези, които виждат следствията от битката против Русия в сметките и банковите извлечения.

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР