Доналд Тръмп иска да отложи процеса срещу него за тайни

...
Доналд Тръмп иска да отложи процеса срещу него за тайни
Коментари Харесай

Тръмп иска делото за тайни пари да бъде отложено, докато Върховният съд не се произнесе по искове за имунитет

Доналд Тръмп желае да отсрочи процеса против него за секрети пари на 25 март, до момента в който Върховният съд на Съединени американски щати се произнесе по исковете за президентски имунитет, които той повдигна в друга своя наказателна каузи.

Адвокатите на някогашния президент на Съединени американски щати желаеха съдията от Манхатън Хуан Мануел Мърчан да отсрочи наказателния развой в Ню Йорк за неопределен срок, до момента в който искът за имунитет на господин Тръмп по делото му за интервенция в изборите във Вашингтон не бъде решен. Съдията не се произнесе незабавно.

Г-н Тръмп твърди, че е имунитет против наказателно гонене за държание, за което се твърди, че включва публични дейности по време на мандата му на поста. Адвокатите му настояват, че някои от доказателствата и хипотетичните дейности по делото за безмълвни пари се припокриват с времето му в Белия дом и съставляват публични дейности.

Върховният съд би трябвало да изслуша причините на 25 април, месец по-късно плануваното начало на подбора на правосъдни заседатели по делото за безмълвните п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР