Доналд Тръмп има убедителна преднина пред Ники Хейли в предпочитанията

...
Доналд Тръмп има убедителна преднина пред Ники Хейли в предпочитанията
Коментари Харесай

Навлизайки в Супер вторник, подкрепата на Ники Хейли се засилва от призива й към независими, жени

Доналд Тръмп има безапелационна преднина пред Ники Хейли в желанията на републиканците и в делегатите, участващи в надпреварите в Супер вторник. И по този начин, какво да вършим с това, че Ники Хейли печели една четвърт, а от време на време и една трета от гласовете в тези ранни първоначални избори – и какво да мислим за това, в случай че го направи в Супер вторник?

Повечето републиканци не са подготвени да пресекат партийните граници през ноември: съвсем всички самоопределящи се републиканци в цялата страна – 96% – споделят, че биха дали своят вот за Тръмп в мач с президента Джо Байдън. Вместо това поддръжката на Хейли в първичните избори до момента постоянно идва от самостоятелни и някои демократи, които са взели участие в първичните избори на Републиканската партия, само че тя се показва по-зле измежду самоопределящите се републиканци.

Въпреки това, това може да значи, че има са някои гласоподаватели, които Републиканската партия може да остави за грабване, в случай че тя не е номинираната. Ники Хейли продължава да има преимущество пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР