Доналд Тръмп и Владимир Путин са провели дълъг разговор по

...
Доналд Тръмп и Владимир Путин са провели дълъг разговор по
Коментари Харесай

Тръмп и Путин се чуха по телефона! Обсъдиха изключително важни теми

Доналд Тръмп и Владимир Путин са провели дълъг диалог по телефона, по време на който са разискали преди всичко за Сирия по отношение на това което на следващия ден ще се случи в Сочи. Основните тематики са били за Сирия, Северна Корея и Украйна. За това удостовери представител от Белия дом, който пред задгранични медии разгласи, че скоро ще бъдат изнесени повече детайлности относно диалога им, оповестява Блиц.

" Телефонният диалог сред президентите на Съединени американски щати и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин завърши, детайлностите скоро ще последват ", това съобщи представител на Белия дом.

" Разговорът завърши и скоро ще последва известие в пресата ", сподели представителят на администрацията. Диалогът им е реалност единствено ден след рещата на Путин със сирийския президент Башар Асад в Сочи. На 22 ноември в Сочи ще има тристранна среща на високо ниво на водачите на Русия, Иран и Турция. Триумвиратът би трябвало да съгласува ориста и образа на следвоенна Сирия.  Според известие от Кремъл през днешния ден Асад е бил извикан в Русия, с цел да даде единодушието си за възможна мирна самодейност, която трите страни се готвят да стартират на срещата си на върха.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР