Доналд тръмп и Ким Чен-ун Президентът на САЩ Доналд Тръмп

...
Доналд тръмп и Ким Чен-ун Президентът на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Срещу облекчаване на санкциите, САЩ искат от Пхенян да прекрати ядрените програми


Доналд тръмп и Ким Чен-ун

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп няма да предложи на Северна Корея значително облекчение на глобите, преди Пхенян значително да ограничи нуклеарните си стратегии, написа в. " Уолстрийт джърнъл ", представен от Ройтерс.

" Когато президентът споделя, че няма да повтори грешките от предишното, това значи, че Съединените щати няма да създадат основни отстъпки, като повдигане на наказания, преди Северна Корея да ограничи значително нуклеарните си стратегии ", декларирал пред вестника върховен представител на американското държавно управление.

Същевременно организация Блумбърг оповестява, че водачът на Северна Корея Ким Чен-ун е дал единодушие за инспекция на севернокорейския нуклеарен полигон от американски инспектори.

Това е станало по време на неотдавнашната среща Ким Чен-ун с шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Майкъл Помпейо.

По данни на организацията водачът на Северна Корея пред Помпейо е отбелязал, че " Пхенян няма аргументи да не замрази работата на полигона, в случай че бъде обезпечена сигурността " на Севера.

Блумбърг също по този начин оповестява, че Съединени американски щати " преглеждат разнообразни стъпки за инспекция на работата на нуклеарните обекти " на Северна Корея, откакто инспекторите получат публично позволение за достъп до тях.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР