Доналд Тръмп е в отлично здраве и ще продължи да

...
Доналд Тръмп е в отлично здраве и ще продължи да
Коментари Харесай

Лекарят на Тръмп: Той е в отлично здраве, свалил е няколко килограма

Доналд Тръмп е в „ чудесно здраве ” и „ ще продължи да се радва на здравословен и деен метод на живот в продължение на доста години ”. Това се споделя в мнение на лекаря на американския президент (20 януари 2017 – 20 януари 2021), представено от " Ройтерс ".

77-годишният Тръмп разгласява мнението в профила си в обществената мрежа Truth Social на рождения ден на настоящия американски президент Джо Байдън. Вчера той навърши 81 години.

Темата за здравословното положение на Байдън и Тръмп се радва на засилено медийно внимание, като бъде взет поради фактът, че и двамата имат упоритости да се явят на президентските избори в Съединени американски щати следващата година. Демократът Байдън към този момент разгласи, че възнамерява да се кандидатира още веднъж за президентския пост, а Тръмп понастоящем води в конкуренцията за президентската номинация на Републиканската партия.

„ Президентът Тръмп смъква килограми посредством усъвършенствана диета и продължителна физическа интензивност всеки ден, като в същото време поддържа непоколебим график ”, се споделя в оповестеното от Тръмп лекарско мнение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР