Доналд Тръмп е сред най-противоречивите кандидати за президент от десетилетия.

...
Доналд Тръмп е сред най-противоречивите кандидати за президент от десетилетия.
Коментари Харесай

Защо Доналд Тръмп ви харесва?

Доналд Тръмп е измежду най-противоречивите претенденти за президент от десетилетия. Въпреки че някогашният държавен глава на Съединени американски щати е изправен пред десетки обвинявания в четири обособени наказателни каузи, социологическите изследвания демонстрират, че той води пред президента Джо Байдън в множеството щати, които ще решат изборите тази година, и с непрекъсната преднина в изследванията в цялата страна.

Като президент Тръмп преведе страната през интервал на стопански разцвет и напредък, с ниски лихвени проценти, високи потребителски разноски и преуспяващ жилищен пазар. Но той също по този начин ръководеше комплицирания отговор на Съединени американски щати против Covid-19, утвърди спорни имиграционни политики, опита се да анулира резултатите от изборите през 2020 година, които загуби, и събра поддръжници, които по-късно нахлуха в Капитолия на Съединени американски щати.

Ако смятате, че той би трябвало да завоюва президентските избори през 2024 година, Financial Times желае да чуе от вас посредством малко изследване или можете да публикувате мислите си в мненията под тази...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР