Доналд Тръмп е прекарал в свои голф клубове около една

...
Доналд Тръмп е прекарал в свои голф клубове около една
Коментари Харесай

Тръмп е прекарал около четвърт от мандата си до момента в голф клубове

Доналд Тръмп е прекарал в свои голф клубове към една четвърт от времето, откогато встъпи в служба като президент на Съединени американски щати, заяви телевизия Ен Би Си.

Тръмп е президент от 202 дни. 50 от тях той е прекарал в свои курорти за голф, най-вече в щата Флорида. На територията на парцели на фамилната си компания Trump Organization президентът е прекарал общо 65 дни. Ако се приказва съответно за игра на голф от 20 януари, когато постави клетва, до 1 август Тръмп е видян със стик за голф в ръка минимум 21 пъти. За съпоставяне, предходният президент Барак Обама е играл голф 11 пъти в първите си шест месеца като държавен глава.

В предизборната акция Тръмп неведнъж подлагаше на критика Обама, че прекомерно постоянно си почива, в това число на стадиони за голф. " Аз ще работя за вас, няма да ми остава време за голф ", уверяваше Тръмп свои последователи на избирателен протест в щата Вирджиния предходната година.

В момента Тръмп прекарва президентския си отпуск в своя голф клуб в Бедминстър, щата Ню Джърси. При това президентът отхвърля да назовава това отпуск и декларира, че продължава да работи и да организира значими срещи. По думите на Тръмп той бил заставен да напусне Белия дом, защото там протичали запланувани ремонтни действия.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Президентът Тръмп (519)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР