Доналд Тръмп е обвинен от голямо жури в Манхатън след

...
Доналд Тръмп е обвинен от голямо жури в Манхатън след
Коментари Харесай

Тръмп получи обвинения - платил под масата на цицораната Сторми

Доналд Тръмп е упрекнат от огромно жури в Манхатън след следствие за скрито заплащане на порнозвездата Сторми Даниелс, като по този метод става първият някогашен президент на Съединени американски щати, изправен пред наказателни обвинявания. Никога в историята това не се е случвало и с настоящ държавен глава на страната и събитието се разяснява като удар и за Републиканската партия.

Все още не са известни съответните обвинявания, защото обвинителният акт не е обществен. CNN заяви в четвъртък, че той е изправен пред повече от 30 обвинявания, свързани с бизнес измами.

През 2016 година Даниелс, чието същинско име е Стефани Клифърд, предлага на медия да продаде историята си за половата си връзка с Тръмп през 2006 година, до момента в който той е женен. По това време той е претендент за президент, екипът му се заема с потушаване на абсурда, като юристът му Майкъл Коен ѝ заплаща 130 хиляди $, с цел да с мълчи. Това не е закононарушение, само че когато Тръмп му възвръща парите, те са записани като " правни разноски ", а подправянето на счетоводни документи е наказателно закононарушение в Ню Йорк. 

Освен това прокурорите може да го обвинят в нарушение на изборните закони, в случай че потвърдят, че претекстовете на Тръмп са били гласоподавателите да не научат за аферата. Това е още по-сериозно закононарушение - прикриване на закононарушение посредством подправяне на данни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР