Доналд Тръмп е обвинен, че е погребал първата си съпруга

...
Доналд Тръмп е обвинен, че е погребал първата си съпруга
Коментари Харесай

Съсипаха Тръмп - погребал Ивана на игрище за голф​​​​​​ ​​​​​​ ​​​​

Доналд Тръмп е упрекнат, че е погребал първата си брачна половинка Ивана в своя голф клуб в Ню Джърси, с цел да се възползва от освобождението от налози върху местата, които са гробища.

Обвинението пристигна от професорът в Дартмут - Брук Харингтън. Тя прегледала данъчните закони в Ню Джърси и открила, че няма записано условие какъв брой би трябвало да са човешките остатъци, нужни, с цел да може едно място да се счита за гробище.

“Това е съвършена опция за отбягване на налози. Данъците върху имуществото, приходите и продажбите, всички отпадат”, твърди Харингтън.

Ивана беше заровена в имот на голф игрището след погребението ѝ в Манхатън на 20 юли. Бившият чешки модел беше открита мъртва в дома си на 14 юли, откакто падна по стълбите. Тя беше на 73 години.

Преди това някогашният президент на Съединени американски щати беше определил имота на игрището си като плантация, с цел да се възползва от спомагателни данъчни облекчения, защото произвеждаше мулч, употребен за градинарство.

Благодарение на политиките на Ню Джърси за данъчно облагане в интерес на земеделието, Тръмп плащаше единствено $16,31 годишно за мястото. Западни издания пресметнаха, че без данъчните облекчения за земеделска земя Тръмп ще би трябвало да дава към 80 000 $ годишно под формата на такси.

През 2014 година организацията на Тръмп получи разрешителни за 10 гробни имота на голф игрището.

“Г-н Тръмп особено избра този парцел, където да бъде заровен, защото това е обичаният му имот”, се споделя в изказване на компанията му още през 2017 година

Първоначалният проект за мястото беше за пантеон на фамилията с олтар, шест места и четири каменни обелиска с височина близо 6 метра. По-късно Тръмп се отхвърли от тази концепция заради възражения на локални поданици.

Бившият президент към момента може да промени решението си къде да бъде заровен. Покойните му родители почиват в фамилен имот в Куинс, до момента в който той също има опцията да почива в мир в Арлингтън, както всички други някогашни президенти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР