Доналд Тръмп е напълно непригоден за поста президент. Това обяви

...
Доналд Тръмп е напълно непригоден за поста президент. Това обяви
Коментари Харесай

Обама обяви Тръмп за враг на демокрацията

Доналд Тръмп е изцяло неприспособим за поста президент. Това разгласи предходният държавен глава на Съединените щати Барак Обама, който държа тирада на Конференцията на Демократите.

"Вотът за някогашния ми вицепрезидент Джо Байдън на изборите наесен е решаващо за оцеляването на американската народна власт ", сподели Обама.

Това е най-острата рецензия на Обама към Тръмп. Досега някогашният президент стоеше встрани и не разясняваше дейностите на идващия, каквото държание се чака от заемалите поста.

Вчера някогашният американски вицепрезидент Джо Байдън бе публично номиниран за претендент за президент на американската Демократическа партия за изборите на 3 ноември. Това стана във втория ден на виртуалния конгрес на партията.

Байдън и подгласничката му Камала Д. Харис водят с 53 против 41 на 100 пред Тръмп и вицепрезидента Пенс сочи последното изследване на "Вашингтон пост " и Ей Би Си нюз измежду записаните гласоподаватели. Преди изборите на 3 ноември Тръмп и Байдън на три пъти ще се изправят един против различен в диспути. А след промени в изборните законодателства в някои щати поради пандемията доста по-голям брой американски жители ще имат правото да гласоподават по пощата, против което се разгласи Тръмп, тъй като се тормози от злоупотреби.

В същото време Тръмп разгласи, че в случай че завоюва, Байдън ще "унищожи настоящето невиждано икономическо възобновяване " на Съединени американски щати. Той добави, че при победа на демократа, Съединени американски щати ще станат "скучна социалистическа страна ".

Тръмп още веднъж насочи рецензии към „ Fox News” - телевизионна компания, която обичайно се счита за негов симпатизант. „ Фокс се е трансформирал доста, евентуално в този момент са изключили тв приемника. А знаете ли какво ще се случи, в случай че не спечелим? Всички те ще отидат на боклука, както всички други медии. Никой не желае да отразява „ сънливия Джо” (както Тръмп назовава Байдън). Ще се озовем в доста скучна социалистическа страна ", сподели Тръмп.

Президентът не пропусна още веднъж да назова политическия си конкурент „ марионетка на левите екстремисти “. Според него, в случай че завоюва, Байдън ще "унищожи настоящето невиждано икономическо възобновяване " на Съединени американски щати.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР