Доналд Тръмп е извършил сексуално насилие над писателката Е. Джийн

...
Доналд Тръмп е извършил сексуално насилие над писателката Е. Джийн
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще обжалва делото за сексуален тормоз

Доналд Тръмп е направил полово принуждение над писателката Е. Джийн Карол през 1996 година и по-късно я е оклеветил като я е нарекъл лъжкиня. Това взеха решение правосъдни заседатели в Ню Йорк.

С това решение журито на процедура отхвърли изказванията на колумнистката за обезчестяване. Според решението Тръмп би трябвало да заплати на писателката общо 5 млн. $ – 2 млн. $ за тормоз и 3 млн. $ за клюка.

Тръмп назова решението на правосъдните заседатели срамно и лов на вещици.

" Нямам безусловно никаква визия коя е тази жена. Това решение е срам и продължение на най-големия лов на вещици в историята " , написа той в обществените мрежи.

 

 
„ Странна присъда. Това беше иск за обезчестяване. През цялото време беше дело за обезчестяване. И журито отхвърли това, само че направи други констатации. Ние явно ще апелираме тези констатации. Но заседателите отхвърлиха нейния иск за обезчестяване. Объркващо е, само че ние продължаваме напред. “
-Джо Такопина, юрист на Доналд Тръмп

45-ят президент на Съединени американски щати, който е претендент за втори мандат в Белия дом на изборите през 2024 г, ще апелира. Той няма да заплаща, до момента в който делото е в развой на обжалване.

79-годишната Карол свидетелства по време на гражданския развой, че Тръмп я е изнасилил в съблекалнята на повсеместен магазин в Манхатън през 1996 година

Съдебните несгоди на Доналд Тръмп не престават. Съдебно жури от Ню Йорк не го намери за отговорен в дело за обезчестяване, но прецени, че той е направил полово принуждение над гражданската ищца Джийн Карол. Тръмп би трябвало да заплати на писателката 5 милиона $ обезщетение. Съдебните несгоди на Доналд Тръмп не престават. Съдебно жури от Ню Йорк не го намери за отговорен в дело за обезчестяване, но прецени, че той е направил полово принуждение над гражданската ищца Джийн Карол. Тръмп би трябвало да заплати на писателката 5 милиона $ обезщетение.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР