Доналд Тръмп, бившият президент на САЩ, изгони протестиращ, който го

...
Доналд Тръмп, бившият президент на САЩ, изгони протестиращ, който го
Коментари Харесай

Доналд Тръмп изгони протестиращ и твърди, че умът му е „по-силен от всякога“ в тирада

Доналд Тръмп, някогашният президент на Съединени американски щати, изгони протестиращ, който го назова „ деспот “ по време на митинга му в Ню Хемпшир.

77-годишният мъж отвърна на хищника, като сподели на защитата: „ Изведете го “. След това той се пошегува, че ще бъде деспот единствено " единствено за един ден ", в случай че бъде избран отново през декември. Друг мъж, облечен в облекло на KKK, също беше отхвърлен, преди да успее да се смеси с тълпата.

Тръмп постоянно е поставял под подозрение умствената заостреност на президента Джо Байдън заради възрастта му. Защитавайки личните си когнитивни качества, той се похвали, че е минал сполучливо тест за деменция, до момента в който беше президент.

" Нямам нищо срещу да съм на 80, само че съм на 77. Това е огромна разлика ", сподели той и добави: " Чувствам, че мозъкът ми е по-силен в този момент, в сравнение с беше преди 25 години. "

Тръмп се причисли на протест от губернатора на Южна Каролина Хенри Макмастър, вицегубернатора на щата и други високопоставени чиновници, в това число основния прокурор на щата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР