Доналд Тръмп, 45-ият президент на САЩ, няма да участва в

...
Доналд Тръмп, 45-ият президент на САЩ, няма да участва в
Коментари Харесай

Тръмп няма да участва в дебатите на републиканците на 25 август

Доналд Тръмп, 45-ият президент на Съединени американски щати, няма да взе участие в дебатите на републиканците за кандидат-президент, които ще се проведат на 25 август.

Бившият президент разгласи за това свое решение в обществената си мрежа Truth Social, като добави, че освен че няма да взе участие на срещата на 25 август, само че и няма да се включи в нито един спор на републиканците.

Причината да не го направи е социологическо изследване на канала CBS, което сочи, че лидерската му позиция се употребява с " именитата поддръжка " от 62 %.

" Обществото знае кой съм, какъв брой сполучливо беше моето президентство - с енергийната самостоятелност, със мощната отбрана на границите и мощната ни войска, с най-големите данъчни облекчения, без инфлация, с най-силната стопанска система в историята ", написа Тръмп в обществената си мрежа Truth Social.

В реалност Тръмп е на много по-предни позиции от своите противници от Републиканската партия и това се вижда в голям брой изследвания. В изследването на CBS, да вземем за пример, губернаторът на Флорида Рон ДеСантис е едвам на второ място с поддръжка от 16 %.

Както към този момент бе упоменато, първият спор на претендентите за президенти, излъчени от страна на републиканците, ще се организира по Fox News на 25 август. На същата дата Тръмп възнамерява да даде изявление на журналиста Тъкър Карлсън, бивш публицист във Fox News.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР