Доналд Тръмп, 45-ият президент на Съединените щати, подчерта в интервю

...
Доналд Тръмп, 45-ият президент на Съединените щати, подчерта в интервю
Коментари Харесай

Тръмп: Инфлацията е разрушител на държавата

Доналд Тръмп, 45-ият президент на Съединените щати, акцентира в изявление за Fox Business в четвъртък, че инфлацията е " унищожител на страната ", като предизвести, че цените в страната остават високи макар данните, сочещи последователно понижаване на инфлацията.

" Ако погледнете силата, тя нараства с 40% и 50%, тъй че даже не знам по какъв начин могат да кажат, че инфлацията е спаднала до 4,5% или 5% ", акцентира някогашният президент. " Те започнаха ужасна верига от събития ", сподели той и добави, че елементарните американци са потърпевши " доста неприятно " от решенията на сегашната администрация.

Бившият президент акцентира, че по време на неговия мандат Съединените щати са били по-голяма енергийна мощ от Русия и Саудитска Арабия поотделно. " Кой стопира сондажите, когато те [цените] са съвсем на нов връх ", съобщи Тръмп, предава news.bg.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в четвъртък, че по време на неговия мандат страната е имала " най-великата стопанска система в историята ".

По време на изявление за Fox Business някогашният президент разяснява достиженията по време на своя мандат по отношение на инфлацията и други стопански индикатори от мандата на президента Байдън.

" Те споделят, че инфлацията понижава, само че ние живеем с цялата тази инфлация... Така че погледнете разноските, които са през днешния ден, спрямо тези, които бяха, когато ние бяхме там, и това е необикновено ", твърди Тръмп.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР