Доналд Тръм заплаши Иран, че ако атакува американци, САЩ ще

...
Доналд Тръм заплаши Иран, че ако атакува американци, САЩ ще
Коментари Харесай

Тръмп с гневна закана към Иран: Държим на прицел 52 важни цели

Доналд Тръм заплаши Иран, че в случай че нападна американци, Съединени американски щати ще порази 52 цели в Ислямската република, пишат БГНЕС.
В поредност от постове на формалния си профил в Twitter президентът на Съединени американски щати написа, че "страната няма да одобри повече закани " от Иран.
"Нека това служи като ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, че в случай че Иран удари американци или наши активи, ще поразим 52 ирански цели (представляващи 52-та американски заложници, взети от Иран преди доста години), някои са от огромна значимост за Иран и иранската просвета. Тези цели и самият Иран, ЩЕ БЪДАТ УДАРЕНИ МНОГО БЪРЗО И МНОГО ЗДРАВО. ", написа Тръмп.
По-рано висшият водач на Иран аятолах Хаменей се закани, че страната му ще отмъсти за това, че Съединени американски щати отстраниха авторитетния военачалник Касем Солеймани.
В Багдад имаше ракетен обстрел на три региона, в това число американска база северно от града, а подкрепяните от Иран шиитски милиции Катиб Хизбула предизвестиха, че базите на "американските врагове " би трябвало да се заобикалят най-малко от 1 километър, с явен намек за идни набези.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР