Доналд от името на всички от Балканите благодарим за усилията

...
Доналд от името на всички от Балканите благодарим за усилията
Коментари Харесай

Борисов иска Сърбия и Косово да се сдобрят

Доналд от името на всички от Балканите благодарим за напъните и по тази причина, че откри време в толкоз ангажираната си стратегия, да минеш за няколко дни по страните и да добиеш персонални усещания от района. Благодаря от името на всички, тъй като това до момента не е правено.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов от Скопие, където взе участие в срещата на водачите на страните от Процеса „ Бърдо-Бриони " в Скопие.

" Благодаря и на Ангела Меркел, тъй като в случай че нещо положително се случи на Балканите, уверен съм, че това може да стане единствено с нейната персонална ангажираност. Благодаря на Тереза Мей, че работим доста интензивно за срещата юли месец в Лондон по Берлинския развой. Благодаря на всички президенти, които сте тук и Ви приветствам, Албания и Македония за поканата и несъмнено Сърбия и Черна гора, акцентира българският министър председател.

" Настоявам сътрудниците Вучич и Тачи да решат всички проблеми сред Сърбия и Косово. Достатъчно мощни водачи са, задоволително мощни упоритости имаме на Балканите и се надявам егоизмът на никой да не надделее и да спре целят развой за задачите Балкани, тъй като това е значимо и за Румъния, значимо е и за Гърция. Надявам се по същия метод и водачите на Гърция и Македония да намерят решение за името и това би трябвало да стане допустимо най-бързо. Имаме исторически късмет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР