Доналд Глоувър и Мая Ърскин изглеждаха стилни, когато пристигнаха на

...
Доналд Глоувър и Мая Ърскин изглеждаха стилни, когато пристигнаха на
Коментари Харесай

Доналд Глоувър изглежда модерен, докато се присъединява към чаровната Мая Ърскин на британската премиера на римейка на „Мистър и мисис Смит“ – докато двамата поемат главните роли 18 години след Брад Пит и Анджелина Джоли

Доналд Глоувър и Мая Ърскин изглеждаха стилни, когато дойдоха на английската премиера на Mr. and Mrs. Smith в The Curzon Mayfair в Лондон в сряда

Двойката изложи обединен екран на алено килим, до момента в който се усмихваха на камерите, до момента в който честваха римейка на сериала, плануван за стартиране на Prime Video на 2 февруари демонстрира се в плаваща черна рокля с изрязана дупка и елементи с набраздени елементи.

Подобно на кино лентата с Брад и Анджелина, сериалът ще следва „ Джон и Джейн “ Смит “, фамилна двойка, която на пръв взор наподобява като елементарни съседи, само че зад затворени порти в действителност са шпиони.

Шоуто е основано от Доналд, Франческа Слоун и Фийби Уолър-Бридж, която в началото трябваше да играе госпожа Смит, само че Фийби се раздели с шоуто заради „ креативен разлики “ и в последна сметка беше сменена от Мая.

Миналия месец бе пуснат филмов откъс за сериала, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР