Дона Летисия е наричана една от най-стилните кралски особи в

...
Дона Летисия е наричана една от най-стилните кралски особи в
Коментари Харесай

6 стилни трика на зашеметяващата кралица на Испания, които можете да надникнете и да си вземете бележка

Дона Летисия е наричана една от най-стилните кралски особи в Европа. Майката на две деца наподобява елегантна и съвременна както в алена рокля, по този начин и в дръзки кожени панталони. Владетелката радва поданиците си и с облекла от бюджетни локални марки.

Изучихме стила на кралица Летисия и желаеме да споделим нейните фешън трикове с вас. И най-после ще ви разкажем по какъв начин кралицата изпадна в фешън позор и елементарно се измъкна от него.

Удебелено алено

Дона Летисия обича аленото и неговите нюанси, да вземем за пример бордо. На фотографията – рокля от първокласната марка Carolina Herrera. Червеният цвят към този момент притегля вниманието самичък по себе си, тъй че бижутата изискват най-малко – на кралицата няма гривни или вериги.

Летисия съчетава роклята с червени обувки и чанта в звук. Но коронованата персона има различен вид за обувки и аксесоари към червени тоалети.

На фотографията нагоре – сребристи сандали, а клъчът също свети.

А ето и просто спиращи дъха обувки, чийто връх се съчетава цветово с подгъва на роклята. Дона Летисия не на вятъра се счита за икона на стила.

В черно и кожа

Трудно е да си представим същата Кейт Мидълтън в черна кожена рокля. Но испанската кралица може да си го разреши и даже получава въодушевени оди за възприятието си за жанр в пресата.

Медиите възхваляват Летисия за това, че е една от първите кралски особи в Европа, които носят всеобщо облекло. Кралицата обожава Zara и ASOS, а тази черна рокля е от демократичната шведска марка & Other Stories.

Тук коланът акцентира фигурата, бежовите обувки вършат краката образно по-дълги и не утежняват дъното. От украсата – единствено карамфили в ушите.

Изглежда, че бял връх и черно дъно са скучни. Но не и в тази ситуация с Дона Летисия. Вижте по какъв начин достопочтената майка на фамилията носи черен кожен панталон и обувки с връзки и в това съумява да наподобява не вулгарно, а елегантно и изтънчено.

Можете да разберете какъв брой премислен е този облик, в случай че обърнете внимание на детайлите: чантата, червилото и даже горния камък на обицата – всичко е съчетано звук в звук.

Цветя и птици

Дона Летисия може както да се изфука с кожени панталони, по този начин и да носи нежни рокли на “флорали ”. Тук, апропо, тя е на публична среща, а кралицата на Испания е облечена в бюджетна рокля от английската компания ASOS.

Още една „ цветна “ рокля, която кралицата ловко съчетава с позната чанта: наподобява, че Летисия я е държала в ръцете си, когато излиза с кожени панталони.

Залепващи елементи

Дона Летисия не носи съвсем никакви бижута, като се изключи обеци. Но той обича и знае по какъв начин да прибавя необикновени елементи, което, наподобява, кара публиката да се влюбва в него. Вземете да вземем за пример този плетен пуловер от наличната испанска марка Uterque: с бяла бродерия на раменете кралицата незабавно се откроява в тълпата.

Или погледнете този ослепителен колан. Декорирана е с радостни декоративни детайли, само че не се основава чувство за неприятен усет. Тъй като главната цветова скица на тоалета е издържана: тя е бяло и зелено.

Ярка геометрия

Кралицата може да бъде доста друга. В нейния дрешник такива якета с ярки шарки съжителстват съвършено. Този съответен е от евтината марка Uterque.

Друго блестящо яке с етническа бродерия. Интересното е, че и при двата модела ръкавът е три четвърти.

Черно бели игри

Дона Летисия постоянно избира черно-бели облекла и наподобява доста друго в тях, според от обстановката. Пред нас е един тип офис жанр. Блузата не акцентира талията, забавни кройки на якето отварят ръкавите.

Пуснатата коса внася прохлада в деловия жанр. Ако панталоните не бяха сиви, а да вземем за пример черни, тогава щеше да наподобява прекомерно скучно.

Бяло палто с черна шарка основава особено въодушевление. Коса, вързана обратно, непоколебим контур с молив – и в този момент изображението незабавно става доста публично и в това време женствено.

Тук също черно-бяла рокля, само че свободната кройка я прави по-лека. Вече споменахме, че Летисия носи неща от всеобщия пазар – и тук тя носи рокля на Mango, която тогава струваше Щатски долар 60.

Забавна преживелица е обвързвана с това облекло: жена се появи на сцената на събитието, облечена тъкмо същото. Летисия се засмя и прегърна своя “двойник ”.

Как бихте се почувствали, в случай че някой носи рокля като вашата? Какви тоалети на кралицата харесахте?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР