Don`t Look Up е един от най-очакваните филми през последните

...
Don`t Look Up е един от най-очакваните филми през последните
Коментари Харесай

Инцидентът, който Дженифър Лорънс претърпя

Don`t Look Up е един от най-очакваните филми през последните години, тъй като в него ще забележим обичаната композиция от звезди.
 Леонардо ди Каприо, Джона Хил, Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, Ариана Гранде, Don't Look Up и звездите, които се причисляват към Дженифър Лорънс за кино лентата на Netflix
Толкова звезди вкупом - единствено Netflix може да си го разреши

Ди Каприо, Хил, Стрийп, Бланшет и Ариана Гранде - за лукс

Дженифър Лорънс, Леонардо ди Каприо, Крис Евънс, Тимъти Шаламе, Кейт Бланшет, Мерил Стрийп, Джона Хил и Ариана Гранде ще вземат присъединяване и напряко ще ни се разпилян главите от кеф.

Но до момента в който забележим кино лентата, ще би трябвало да изчакаме, тъй като фотосите още текат, а даже е имало сериозен проблем. Според Entertainment Weekly, в края на предходната седмица снимачния развой е бил пресечен поради случай с Дженифър Лорънс .
 Снимка 467858

Режисьорът Адам Макей и екипът са снимали в Броктън, Масачузетс, когато летяща отломка от следена детонация за образен резултат е блъснала актрисата по лицето.
 Мерил Стрийп, фотосите на Don't Look Up и признанието ѝ за един от най-смущаващите моменти
Какво смути и обърка Мерил Стрийп

Признанието на актрисата за неприятната игра

Според Boston Globe кошче за отпадък се е врязало в стъкло преди Лорънс да напусне рисковата зона. Към момента няма изясненост какво тъкмо е положението на актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР