Домусчиев реализира една от най-добрите сделки, като собственик на български

...
Домусчиев реализира една от най-добрите сделки, като собственик на български
Коментари Харесай

Домусчиев с невероятна инвестиция в играч – срещу 2 млн. получи цели 25

Домусчиев осъществя една от най-хубавите покупко-продажби, като притежател на български тим. Трансферът на Игор Тиаго от Брюж в Брентфорд се оказва извънредно печеливш за Лудогорец. Както стана ясно, бразилецът, който има и българско поданство, минава в отбора от Премиър лийг за 37 милиона евро. “Орлите ” обаче са запазили 12.5% от правата на играча и по този начин в тяхната каса ще дойдат 4,625 милиона евро.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brentford Football Club (@brentfordfc)

Българският първенец продаде предишното лято Тиаго на Брюж за 7,9 милиона евро и по този начин общата сума, която разградчани получават за този състезател, е над 12,5 милиона евро. Това се оказва извънредно добра договорка за Лудогорец, който закупи нападателя от Крузейро за 1,32 милиона евро. Така “орлите ” са на плюс с цели 11,205 милиона евро. Това несъмнено е незабравим ход на Домусчиев.

Иначе Тиаго разпростра капацитета си в Лудогорец, а по-късно направи същински възторг единствено за половин сезон в Брюж. До момента той има 16 гола и 2 асистенции за белгийския отбор. За българския първенец пък записа 21 попадения и 11 асистенции в 55 мача.

Тази вечер Лудогорец излиза в следващата си борба в Европа. Зелените гостуват в Женева на Сервет. На швейцарска земя българският тим ще се опита да реализира оптимално добър резултат. Така че в реванша в Разград да се нуждаят от минимални услия за класиране напред.

Източник: Sportal.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР