Доминиращата подкрепа е за оставката на правителството. Увеличава се и

...
Доминиращата подкрепа е за оставката на правителството. Увеличава се и
Коментари Харесай

Юрий Асланов: Развръзката на отношенията Радев-Борисов ще е на изборите

Доминиращата поддръжка е за оставката на държавното управление. Увеличава се и броят на негласуващите, които не имат вяра в честността на вота. Всички парламентарно показани партии губят тренд в друга степен. Развръзката на връзките сред президента и премиера ще е на изборите следващата година. Това съобщи Юрий Асланов пред Българска национална телевизия
Той сподели още, че искрата, запалила митинга, е акцията на прокуратурата в президентството. Все още не се знае по какъв начин ще продължи митинга. За него в изненадваща самодейността на ръководещите за нова Конституция и привикване на Велико национално заседание. Асланов вижда политически пазарлък. За множеството хора има нещо генерално сбъркано в метода на правене на политика.

Анастас Стефанов от " Тренд " разяснява, че за два месеца са се случили доста неща, само че с дребна успеваемост. Самото престояване във властта й носи негативи, по мнението му. Социологическите изследвания демонстрират поддръжка за митинга. Демократична България несъмнено е във напредък, уточни Стефанов. Партията на Слави Трифонов получава поддръжка, макар че не е на митинга. Предстои да се види дали това ще се резервира през есенния сезон.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР