Доминик Тийм продължава да бъде доста активен в социалните мрежи.

...
Доминик Тийм продължава да бъде доста активен в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Световният номер 3: Това е урок за целия свят

Доминик Тийм продължава да бъде много деен в обществените мрежи. Австриецът записа страхотна 2019 година, в която завоюва 5 титтли. През 2020, „ доминатора “ доближи до финала на Australian Open и за следващ път затвърди мнението, че е един от най-хубавите в света.

Сега Тийм приказва изцяло искрено за битката с ковид, а също по този начин показа по какъв начин прекарва свободното си време без шампионати.

„ Чувствам се добре. Подготвен съм на 100 %, само че никой не знае по кое време ще играем още веднъж. Аз мощно се надявам, че от 13-и юли нататък сезонът ще продължи. Имам вяра и избирам да бъда оптимист, вместо единствено да мисля най-лошото. Знаете, че всички спортни събития в този момент са анулирани, или най-малко най-големите спортни прояви. Още по-неприятното е, че няма къде да тренираш, опциите за тренировки са доста лимитирани, несъмнено това е една голяма рецесия ", стартира тенисистът.

"Въпреки всичко, аз се старая да мисля положително. Стоя си у дома и се пробвам непрекъснато да бъда ангажиран с най-различни неща. Сигурен съм, че пандемията ще бъде урок за всички нас. Това ни се случва заради някаква причина, всички ние би трябвало да осъзнаем грешките си и да бъдем по-отговорни. Вярвам, че светът ще си вземе поука и нещата ще бъдат разнообразни “, разяснява Тийм.
Автор: Делян Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР