Доминик Тийм и Николас Масу са взели решение да сложат

...
Доминик Тийм и Николас Масу са взели решение да сложат
Коментари Харесай

След 4 години заедно: Тийм се раздели с треньора, извел го до единствената му титла от Шлема

Доминик Тийм и Николас Масу са взели решение да сложат завършек на своето съдействие - това заяви самият тенисист в профилите си в обществените мрежи. Началото на взаимната им работа бе сложено при започване на 2019-а, като под опеката на Масу австриецът реализира най-големите си триумфи, в това число успех на US Open през 2020-а и постигане до върховата за себе си трета позиция в международната класация.

" Какво удивително премеждие... Всичко стартира при започване на 2019 година - ти пристигна със своята невероятна сила и изключителна обич към спорта. Благодарение на това ние спечелихме US Open и Индиън Уелс. Но в същото време стигнахме финали на Аустрелиън Оупън, Ролан Гарос и Финалите на АТР. Мисля, че това е чудесно доказателство какъв брой страховит тим сме.

За страдание обаче, всяко нещо си има край и той идва в този момент. Заедно взехме решение да поемем по разнообразни пътища от идната седмица. Благодаря ти с цялото си сърце за този необикновен и хубав интервал. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Приятелството ни ще продължи постоянно ", гласеше известието на Тийм, който през предходната година се завърна след травма в китката, само че към момента не може да се върне към играта си отпреди паузата.
   Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР