Доминик Тийм – Яник Ханфман (трети мач на централния корт

...
Доминик Тийм – Яник Ханфман (трети мач на централния корт
Коментари Харесай

Три мача от 28 юли, които не бива да пропускате


Доминик Тийм – Яник Ханфман (трети мач на централния корт в Кицбюел)

Това, че Доминик Тийм още веднъж е подготвен да се съревновава в Тура е новината на последните седмици и около мачовете му постоянно витае неспокойствие, даже да не са против най-елитните съперници.

Австриецът е на трети следващ четвъртфинал, а къде би било по-подходящо да прескочи тази граница, в сравнение с вкъщи?

Ханфман влиза като новобранец в дуела, откакто не е безапелационен против „щастливия губещ“ Иван Гаков във втори кръг. 30-годишният немец не се радва на най-силния си сезон, само че по-важното в тази ситуация ще бъде какъв тенис ще предложи Тийм и подготвен ли е за идната стъпка от завръщането си.

Лоренцо Музети – Марко Чекинато (първи мач на централния корт в Умаг)

Италианският конфликт в Хърватия. Музети дойде в Умаг на гърба на първата си купа в Тура, само че сподели съмнения против Аляж Бедене и пропиля задатък от пробив във втория сет, което вкара мача в трети.

Чекинато пък се класира през квалификациите, след което завоюва трагичен дуел против представителя на домакините Мили Поличак – след близо три часа на корта и доста оспорвани геймове, той се класира към идващия стадий. Победи като тази могат да донесат спомагателна убеденост, без значение от ранкинга на съперника.

Единствената среща сред двамата бе шоу – петсетова драма на Ролан Гарос 2021, в която Лоренцо Музети стигна до успеха. Надяваме се на нов сходен конфликт.

Анет Контавейт – Лусия Хавличкова (втори мач на централния корт в Прага)

Световната №2 против следващата вълнуваща чешка вяра в дамския тенис. 17-годишната Хавличкова завоюва купите на сингъл и на двойки при девойките на Ролан Гарос и ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще се показа против една от най-хубавите тенисистки в Тура.

Докато упованията са Контавейт да реализира бърза победа, тийнейджърката няма какво да губи и в сходни мачове постоянно има място за изненада.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР