Доминик Собослай вярва, че той и неговите съотборници в РБ

...
Доминик Собослай вярва, че той и неговите съотборници в РБ
Коментари Харесай

Собослай вярва, че РБ Лайпциг ще се представи силно срещу Манчестър Сити

Доминик Собослай има вяра, че той и неговите съотборници в Република България Лайпциг ще продължат да се показват мощно вкъщи и в идния дуел пред лична аудитория против Манчестър Сити на осминафиналите в Шампионската лига. Германският тим посреща британският първенец в сряда, а националът на Унгария се надява на победа. 

" Трябва да покажем качествата ни като тим, изключително в домакинска конюнктура. Никой не може да ни победи. Очаквам прекрасен мач. Искаме да създадем добър резултат и да продължим напред. Трябва да се стремим единствено към това. Сега е моментът да вземем добър резултат преди реванша ", съобщи пред медиите халфът, представен от ДПА. 

Той беше съотборник с Ерлинг Холанд в Залцбург през сезон 2019-2020. В момента норвежецът е главен изпълнител на тима от Манчестър. През предишния сезон двата тима се срещнаха в груповата фаза на Шампионската лига, като Лайпциг победи с 2:1 вкъщи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР