Доминаторите в мъжкия тенис Рафаел Надал и Роджър Федерер ще

...
Доминаторите в мъжкия тенис Рафаел Надал и Роджър Федерер ще
Коментари Харесай

Mегасблъсък на Ролан Гарос! Надал и Федерер се срещат на полуфиналите

Доминаторите в мъжкия тенис Рафаел Надал и Роджър Федерер ще се изправят един против различен на полуфиналите на шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос ". 
 Джокович прегази Щруф на Ролан Гарос и записа нов огромен връх
Това стана ясно, откакто Mаестрото победи Стан Вавринка със 7:6, 4:6, 7:6, 6:4, а в другата среща през днешния ден Матадора победи Кей Нишикори с 6:1, 6:1, 6:3.

Срещата бе прекратена при 4:2 за испанеца в третия сет, както и тази сред двамата швейцарци, тъй като прогнозите бяха наближаваща стихия и опастност от светкавици.

До момента Федерер и Надал са се изправяли шест пъти в историята на Откритото състезание на Франция. До момента Матадора води с 5:0 в директните срещи с швейцареца в Париж.

В тях той в никакъв случай не е губил повече от един сет. Надал печели веднъж в полуфиналите - 2005, а по-късно и четири финала - 2006, 2007, 2008, 2011.

Иначе това ще бъде борба номер 39 сред Федерер и Надал, като досега испанецът води с 23:15 победи. Последната победа на Матадора обаче от преди 5 години и половина – на полуфиналите на Откритото състезание на Австралия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР