Домати. Проучване в Харвард установява, че мъжете, които ядат варени

...
Домати. Проучване в Харвард установява, че мъжете, които ядат варени
Коментари Харесай

Всеки Трябва Да Го Знае, Започвайте Да Ги Ядете Още Днес! Това Са Храните, Които Ни Предпазват Като Броня От Рак!

Домати. Проучване в Харвард открива, че мъжете, които ядат варени домати/доматен сос повече от четири пъти на месец имат до 50% понижение на риска от рак на простатата. Това се дължи на обстоятелството, че домати са с високо наличие на ликопен, който е анти-ангиогенен. Ликопенът е вещество, което се разтваря в мазнини и като такова изисква съществуването им за вярното асимилиране посредством храносмилателния тракт. За разлика от витамин С, наличието на ликопен в доматените артикули се усилва, когато тези храни са обработени при висока температура или сготвени с олио.

Ястията с къри включват друго потребно вещество:

Куркума – суперхраната, която топи мазнините и ни прави по-здрави.

Червено вино. Ресвератролът е чудодеен антиоксидант, който се съдържа в люспите на гроздето и е обвързван с намален риск от сърдечни болести и удължение на живота. Данните сочат, че той потиска рака, убива бактерии, вируси и гъбички, усилва продължителността на живота при животните, усъвършенства енергийното произвеждане на клетките, ликвидира рисковите свободни радикали, усилва глюкозната приемливост на диабетиците, усъвършенства сърдечната функционалност, усъвършенства физическия и умствения статус и концентрацията, поправя развалено ДНК, защищава от клетъчни повреди породени от нуклеарна радиация. 225 мл алено вино доставя почти 640 mcg ресвератрол, добавките с ресвератрол (които постоянно са в композиция в екстракти от грозде или други антиоксиданти) нормално се взимат в дози от 200-600 mcg дневно. Изследвания оповестяват, че сортовете Бордо и Пино ноар съдържат най-вече от този скъп полифенол, следват ги Каберне совиньон и Мерло.

В хранителната “химиотерапия ” включваме и две обичани питиета – зелен чай и кафе. Богатите, тъмни цветове на боровинките и малините идват от фитохимикали, които защищават от доста типове рак (подобно на аленото грозде) като понижават оксидантния стрес и стопират ангиогенезата. Те са значимо оръжие в битката против смъртоносния рак на яйчниците.

Ако сте се напрегнали от обясненията за развиването на рака, си хапнете нещо сладко от листата на „ естествената химиотерапия ” – черният шоколад е потвърдено здравословен както за сърцето и положителното въодушевление, по този начин и против неприятните кафези, написа zajenata.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР