Домът за стари хора в Разград получи дарение за над

...
Домът за стари хора в Разград получи дарение за над
Коментари Харесай

Петричев: Предстои друго голямо дарение от страна на Лудогорец

Домът за остарели хора в Разград получи подаяние за над 100 000 лева от ПФК Лудогорец.

" Дарението в този дом беше за Великденски обяд. Тепърва следва друго огромно подаяние, което ще бъде за всички извънредно нуждаещи се в Лудогорието. Оперативната активност на клуба е блокирана, откогато беше въведеното изключителното състояние. Единствено хората, които дават отговор за поддръжката на базите и терените работят на специфичен график. Това довежда до доста съществени проблеми освен за нас, само че и за всички клубове в България. В този подтекст управлението на Лудогорец предприе съществени антикризисни ограничения. Нашата цел е да запазим структурата на клуба в този тип и откакто пандемията премине ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по NOVA изпълнителният шеф на ПФК Лудогорец Ангел Петричев.

Ръководството на клуба към този момент е показало пакета от антикризисни ограничения на притежателите на клуба, братята Кирил и Георги Домусчиеви.

По негови думи, " още идната седмица управлението на Лудогорец ще влезе по отношение на всички кметове от района и ще разчита на тях за едно заслужено систематизиране на хранителни артикули, които да отидат за извънредно нуждаещите се хора ".

“Кандидатствали сме по държавната стратегия за подкрепяне на бизнеса, известна като „ 60/40 “. Едно значимо изискване с цел да аплайваш по тази стратегия е да бъдеш безупречен поданик. Аз с горделивост мога да заявя, че Лудогорец е един сериозен поданик. От направенаха информация за предходната година се вижда,че клубът е платил близо 6.5 млн. лв. за налози и осигуровки. От началото на тази година сумата е над 2 млн. лв.. Това е една сериозна причина дадена компания или футболен клуб да кандидатства по мярката “, добави Петричев. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР