Домът за стари хора „Св. Димитър“ в белослатинското село Попица

...
Домът за стари хора „Св. Димитър“ в белослатинското село Попица
Коментари Харесай

Важни гости уважиха 17-годишнината на Дома за стари хора в село Попица

Домът за остарели хора „ Св. Димитър “ в белослатинското село Попица отпразнува 17 години от откриването си. Събитието почетоха с наличието си депутатът от 47-ото Народно заседание Красен Кръстев, секретарят на община Бяла Слатина Бисерка Бурдиняшка, шефът на „ Хуманитарни действия и интеграция “ Десислава Стефанова, кметът на селото Юли Йолов, и пенсионерски клуб „ Дълголетие “ - Кнежа.
Бисерка Бурдиняшка прочете приветствен адрес от името на кмета на общината инж. Иво Цветков.
„ Изказвам своята признателност към целия екип на Дома, който с помощта на професионализма и виновната си работа дава качествени обществени услуги и грижа за потребителите!
Бъдете горди и задоволени от това, че с Вашия безценен труд и ежедневни старания в името на надълбоко хуманна задача, постигате най-значимото за хората –пълноценен и заслужен живот!
Нека този празник е мотив да загърбите ежедневните проблеми и компликации и Ви зареди с позитивни страсти, като отвори сърцата Ви за повече наслада!
На екипа на Дома за остарели хора „ Св. Димитър “ - с. Попица и на неговите консуматори искам здраве, наслада и благополучие! “, написа кметът.
Красен Кръстев също поздрави всички възрастни хора, които сега одобряват този дом за личен, като им пожела преди всичко доста здраве и да бъдат все по този начин обгрижвани с обич и внимание. Специални поздравления господин Кръстев насочи към шефа Силвия Дикова и целият личен състав, като означи, че освен красивата и уютна постройка, тъй като това са единствено стени, а най-вече грижите и положителното отношение на тези хора, прави щастливи жителите на дома.
Директорът на институцията връчи грамоти и алегорични дарове на потребителите, взели ефективно присъединяване в разчистване и поддържане на градинските алеи и другите начинания на дома.
Гостите от Кнежа поздравиха домуващите с няколко осъществявания, след което финалния щрих на тържеството беше разрязването на особено направената с доста обич за случая красиво завършена торта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР